Hewlett Packard

Heeft u een HP Photosmart 5520? Controleer dan gelijk de cartridges (HP364) als uw prints vaag worden. Doet u dit niet op tijd dan brand de printkop door. Het is bekend bij HP dat de printkop snel doorbrand bij dit type.

Printerupdates

Printerfabrikanten moeten het hebben van de cartridges/toners, en niet van de printers. Ze zullen er dan ook alles aan doen om u richting originele patronen te bewegen.

Nu doen ze dit tegenwoordig door middel van zogeheten automatische updates. Met deze updates zorgen ze ervoor dat sommige chips die op de cartridges zitten niet meer worden herkend door uw printer. Uiteraard zorgen wij er voor dat onze cartridges worden voorzien van de nieuwste chips, ook na een nieuwe update. Echter wordt u, terwijl wij een nieuwe chip ontwikkelen, gedwongen om over te gaan op dure merkcartridges. 

Deze updates komen binnen via de vooraf geïnstalleerde software, waar u mee akkoord bent gegaan toen u de meegeleverde software heeft geïnstalleerd op uw computer. U kunt dit akkoord echter ook weer intrekken

Voer nooit updates uit met de printer!


Veel voorkomende meldingen:

*In de meeste gevallen dat cartridges niet werken komen vanwege updates van HP. Dit uitschakelen is bijna altijd de oplossing om geen problemen meer te krijgen met alternatieve cartridges geschikt voor HP printers. Updates voor de printer zijn er niet voor het verbeteren van de printkwaliteit of werking van uw printer.